Naar hoofdinhoud

Eten en drinken

Maaltijden
Binnen locatie Dragonder verzorgen onze klanten zelf hun maaltijden. Onze medewerkers, familie, mantelzorgers en vrijwilligers zorgen voor de nodige ondersteuning. 

Gezellig samen
Boodschappen bestellen, aardappels schillen, boontjes doppen, en natuurlijk samen eten en opruimen. Per keer bekijken we of onze klanten een handje willen helpen en wat ze leuk vinden om te doen. Soms is de gezelligheid van het samenzijn al voldoende.   

Uw hulp wordt gewaardeerd
Vindt u het leuk om te helpen met het bereiden van de maaltijden? Uw hulp wordt erg gewaardeerd. En het is een leuke mogelijkheid om tijd door te brengen met uw familielid, vriend(in) of kennis. Gewoon gezellig een keer mee-eten kan natuurlijk ook. Neem hiervoor altijd even contact op met uw EVV’er.

Verjaardagsfeest
Er zijn verschillende mogelijkheden om op feestelijke wijze bij een verjaardag stil te staan. Dit kan binnen de locatie van Dragonder maar ook in een van de ruimtes van de aangrenzende locatie ’t Boveneind. Heeft u plannen of bijzondere wensen? Bespreek ze altijd met uw EVV’er. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over eten en drinken in Dragonder? Stel al uw vragen tijdens een vrijblijvende rondleiding. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Bel gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht