Naar hoofdinhoud

Onze zorg voor u

Thuisgevoel ervaren in een vertrouwde en veilige woonomgeving

Professionele zorg, thuisgevoel, een vertrouwde omgeving, kleinschaligheid en aandacht voor direct betrokkenen.
Het zijn zaken die woonzorgcentrum Dragonder een uniek karakter geven.
Deze kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met psychogeriatrische aandoeningen ligt op een steenworp afstand van het centrum van Veenendaal en grenst aan woonzorgcentrum ’t Boveneind. Binnen deze locatie wordt partnerzorg geboden. Zo kunt u als echtpaar dicht bij elkaar blijven wonen.

Woongroepen
Binnen Dragonder wonen 31 ouderen verdeeld over 4 woongroepen. Elke woongroep heeft een eigen verdieping met een centrale huiskamer. Hier worden de hele dag activiteiten georganiseerd. Elke klant beschikt over een eigen appartement. Lees meer over woonruimtein Dragonder. Dragonder is een BOPZ-locatie. De centrale toegang naar de woongroep is daarom afgesloten. Lees meer over een veilige woonomgeving.

Verpleeghuiszorg
Het zorgteam binnen Dragonder beschikt over specialistische kennis. Deze omvat alle aspecten van dementie en onbegrepen gedrag bij ouderen. Het zorgteam werkt samen met een specialist ouderengeneeskunde en een vaste huisarts. Lees meer over verpleeghuiszorg.

Vertrouwde en prikkelarme omgeving
Binnen locatie Dragonder zorgen we voor een vertrouwde omgeving. Daarom ziet u op onze locatie vooral meubilair dat onze klanten van vroeger kennen. Ook de compacte appartementen zorgen voor rust. Als er hulpmiddelen voorhanden zijn om bijvoorbeeld de verzorging comfortabeler te maken, dan maken we hier gebruik van. Voor een aantal van de activiteiten maken we gebruik van onze snoezelkamer. Lees meer over welzijnsactiviteiten.

Meer weten?
Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw familielid, partner of vriend(in) voor een verblijf binnen woonvoorziening Dragonder? Kom dan zelf een kijkje nemen op onze locatie. Tijdens een vrijblijvende rondleiding krijgt u een goede indruk van de sfeer en kunt u al uw vragen stellen. Maak hiervoor een afspraak via onze klantenservice. Bel gratis naar 0800 0711.

 

   

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht