Naar hoofdinhoud

Uw zorgindicatie

Op basis van PG-indicatie vanaf ZZP 5 en BOPZ. Komt uw familielid, vriend(in) of kennis in Dragonder wonen? Dan kunt u rekenen op intensieve en deskundige zorg.
    
Vast aanspreekpunt
Binnen Dragonder heeft u als contactpersoon of mantelzorger altijd een vast aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen over zorg- en dienstverlening.
Uw Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV’er) coördineert alle zorg- en dienstverlening en behartigt de belangen van de bewoners binnen de groep. De EVV’er verleent ook zelf een deel van de zorg. Iedere woongroep heeft een vaste EVV ‘er.  

Persoonlijk Zorgleefplan
Voor elke klant maken we afspraken over zorg- en dienstverlening. Deze leggen we vast in een Persoonlijk Zorgleefplan.
Naast de zorgindicatie spelen ook de wensen en gewoontes van uw familielid, vriend(in) of kennis een belangrijke rol. Als mantelzorger of familielid kunt u hier veel over vertellen. Daarom bent u nauw betrokkken bij het opstellen van het Persoonlijk Zorgleefplan.
In overleg met u maken we ook afspraken over de taken die u als mantelzorger wilt en kunt blijven vervullen. Bij deze gesprekken is ook altijd een arts aanwezig. De coördinatie is in handen van uw EVV’er.   

Vaste huisarts
Binnen Dragonder werken we samen met een specialist ouderengeneeskunde en een vaste huisarts. Deze bepaalt de juiste medicatie en kan eventueel doorverwijzen naar een specialist. 
Meer weten?

Wilt u meer weten over zorg en wonen binnen Dragonder? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Wij laten u onze locatie zien en beantwoorden al uw vragen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Bel gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers vertellen u graag meer.  

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht