Naar hoofdinhoud

Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen
Op basis van PG-indicatie vanaf ZZP 5 en BOPZ
Locatie Dragonder is een kleinschalige woonwoorziening voor ouderen met dementie.

Samen het huishouden doen
In de 4 verschillende woongroepen wonen 7 of 8 klanten gezamenlijk op een etage. Elke verdieping bestaat uit individuele 1-kamerappartementen en een centrale huiskamer met keuken. Met hulp van zorgmedewerkers, familie, mantelzorgers en vrijwilligers voeren onze klanten zoveel mogelijk zelf het huishouden. Lees meer over wonen in een appartement.      

Huiselijke sfeer
De sfeer en bedrijvigheid in de centrale huiskamer doen denken aan die in een groot gezin. De huiselijke sfeer maakt van de woongroep een vertrouwde omgeving. Het thuisgevoel wordt versterkt door meubels die onze klanten van vroeger kennen.  
Familieleden en mantelzorgers leveren een actieve bijdrage aan het gebeuren binnen de woongroep. Naast het welzijn van onze klanten is er ook aandacht en zorg voor de mensen die het dichtst bij hen staan.

Overige activiteiten
Buiten de huishoudelijke klussen is er ook veel ruimte voor andere activiteiten. Zowel op groepsniveau als 1-op-1 met onze klanten. Natuurlijk stemmen we activiteiten af op de interesses en de mogelijkheden van onze klanten. Lees meer over welzijnsactiviteiten.
Veilig en warm
Het zorgteam, onze huishoudelijke dienst, welzijnswerkers, familie, mantelzorgers en vrijwilligers zorgen samen voor een warme en veilige leefomgeving. Lees meer over verpleeghuiszorg. 

Meer weten?
Wilt u zelf de sfeer in Dragonder ervaren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Wij laten u graag zien hoe onze klanten wonen en beantwoorden al uw vragen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Bel gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers vertellen u graag meer. 

 


 

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht