Naar hoofdinhoud

Wonen in een appartement

Wonen in een appartement
Op basis van PG-indicatie vanaf ZZP 5 en BOPZ
Bent u mantelzorger voor een familielid, vriend(in) of bekende met dementie? Bent u in verband met een PG-indicatie op zoek naar passende woon- en zorgomgeving? Locatie Dragonder biedt een warm en veilig thuis. Met kleinschalige woongroepen en een professioneel zorgteam.

Wonen op huurbasis
De appartementen in Dragonder worden verhuurd door Patrimonium Woonservice. De zorg wordt geleverd door Zorggroep Charim. Lees meer over onze verpleeghuiszorg.

Woonruimte in Dragonder
Klanten van woonvoorziening Dragonder beschikken over hun eigen 1-kamerappartement van circa 20m2. De compacte opzet van deze woonruimte levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van onze klanten. Lees meer over een veilige woonomgeving.  
Elk appartement is standaard voorzien van een hoog-laagbed en een wastafel. Per woongroep delen de bewoners 2 toiletten en een badkamer. Elke woongroep beschikt verder over een centrale huiskamer met balkon. De centrale toegangsdeur naar de woongroep is gesloten.   

Inrichting van het appartement
Het appartement mag u naar eigen smaak inrichten. Wij adviseren u om zoveel mogelijk bekende meubels en andere spullen mee te nemen. Hierdoor voorkomt u onnodige prikkels en helpt u mee om het thuisgevoel te behouden. Voor hulp bij de aankleding van uw woning en uw verhuizing kunt u ook een beroep op ’t Boveneind doen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van hulp bij kluswerk in uw woning. Bekijk het complete aanbod van woondiensten.

Meer weten?
Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw familielid, partner of vriend(in) voor een verblijf in Dragonder? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Kom zelf de sfeer proeven en stel al uw vragen. Bel gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers vertellen u graag meer.